Onze salon neemt ook extra maatregelen betreft covid-19.

Lees onderstaand protocol graag door.

We hebben momenteel een aangepaste behandelagenda. We mogen alleen mensen toelaten in de nagelstudio waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn. We willen graag een afspraak met u maken, maar hebben vooraf een aantal vragen:

1. Heeft u de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?

2. Heeft u op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?

3. Heeft u het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld? 

4. Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heeft u korter dan 14 dagen gelede contact gehad met deze huisgenoot/ gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?

5. Bent u in thuisisolatie omdat u direct contact heeft gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld? 

6. Bent u in thuisisolatie?

7. Woont u in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking?

Indien u 1 van deze vragen met het antwoord “JA” kan beantwoorden mag er geen behandeling plaats vinden. De afspraak zal dan moeten worden uitgesteld totdat u alle bovenstaande vragen met “NEE” kan beantwoorden.

 

onze maatregelen in de salon:

1.Bij ziekteverschijnselen blijft u te allen tijd thuis!  Daarbij hoop ik wel dat u minimaal 24 uur van te voren uw afspraak af kunt/wilt annuleren mocht dat nodig zijn. Bij twijfel neem gerust even contact met mij op.

2. Kom op tijd en voor uw afspraak maar uiteraard ook niet te vroeg i.v.m. kruisverkeer naar de vorige  klant toe. Mocht u te vroeg zijn op uw afspraak, is er buiten voor u de gelegenheid te wachten. 

3. Probeer zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren buiten de behandeling om. 

4. Boven in de salon is er een wastafel geïnstalleerd om de handen te kunnen wassen. Er hangt een zeepdispenser en een papieren handdoeken dispenser! Voor de juiste manier van handen wassen zie onderstaande foto. 

5. Na het wassen worden de handen gedesinfecteerd. 

 

6. Het is niet verplicht om een mondkapje in de salon op te doen. Mocht u het zelf fijn vinden om een mondkapje te dragen, heb ik die voor u beschikbaar. Hebt u thuis zelf een mondkapje, neem die dan a.u.b mee! 

Hoe moet ik het mondmasker opdoen?

Stap 1: Reinig uw handen met zeep en water.

Stap 2: Zorg dat uw mond en neus volledig bedekt zijn met het masker en controleer dat er geen open ruimtes zijn tussen uw gezicht en het masker.

Stap 3: Voorkom dat u het masker tijdens gebruik aanraakt. Wanneer u dit wel doet, dient u direct uw handen te reinigen met zeep en water.

Stap 4: Vervang het masker voor een nieuw exemplaar zodra het vochtig is geworden. Let op dat u maskers voor eenmalig gebruik niet meermaals gebruikt.

Stap 5: Verwijder het masker door het aan de achterkant vast te pakken en gooi het weg in een afgesloten prullenbak. Probeer te voorkomen dat u het masker aan de voorkant aanraakt.

7. Tijdens de behandeling verzoek ik u om zo min mogelijk aan uw gezicht te zitten en/of gebruik te maken van uw mobiele telefoon. Heeft u een voorbeeld van een setje die u graag wilt, stuur die dan van te voren door via de app! 

8. Na de behandeling worden opnieuw de handen gewassen. 

 

7. U kunt zowel contact betalen als via een tikkie betaal verzoek.

Wat extra opmerkingen:

  • Koffie/ thee en fris kan helaas niet meer geschonken worden,
  • Voor alle afspraken geld dat er ook geen gebruik meer gemaakt kan worden van de  privé ruimtes,
  • Gebruik van toilet is niet mogelijk, graag alleen echt bij hoge nood iv.m. extra schoonmaak, schoonmaak word door de klant zelf gedaan,
  • Verder vraag ik u zo min vast te pakken, dit ook i.v.m. extra schoonmaak, 
  • Mocht ik bij de behandeling ziekteverschijnselen constateren, ben ik genoodzaakt om de behandeling per direct te stoppen en de gehele kosten voor de behandeling in rekening te brengen,
  • Het is niet toegestaan om iemand extra mee te nemen bij de behandeling. Dus kom alleen alstublieft!

Verder hoop ik dat wij een normale en gezellige behandeling tegemoet kunnen gaan en zie ik u snel.

Liefs Bianca