Wat is gelpolish op de natuurlijke nagel?

Heeft u nagellak maar deze blijft niet lang zitten, dan is er nu een oplossing voor “Gelpolish”.
Gelpolish ook wel gellak of soak off gel genoemd. Gelpolish combineert de eigenschappen van een gel en een nagellak samen. Gelpolish is geen verlenging van de nagels , maar een natuurlijke nagelversteviging met een mooie kleur.
Geschikt voor zowel handen als teennagels.

Hoe ziet een behandeling eruit:
Als u voor de eerste keer komt, gaan we samen kijken welke kleur gelpolish en welke vorm nagels het beste bij u past.
Uw handen worden eerst gedesinfecteerd, daarna worden de nagelriemen naar achter geduwd met het daarvoor bestemde instrumenten en worden uw nagels in de gewenste vorm gevijld, met een zachte grit vijl wordt de natuurlijke nagel dof gemaakt. Daarna worden de nagels ontvet en stofvrij gemaakt. Dan beginnen we met de basis laag, dit geeft de natuurlijke nagel extra stevigheid en die word uitgehard in de Ledlamp. Hierna worden er twee lagen Gelpolish aangebracht en daarna de top coat. Elke laag wordt in een LED lamp uitgehard. Als afsluiting van de behandeling worden uw nagels ingesmeerd met nagelriemolie en uw handen met handcrème.

Nabehandeling:
Afhankelijk van de groei van uw nagels, is het noodzakelijk om de gelpolish na te behandelen. Dit gebeurt tussen de 2 á 3 weken, hierbij wordt de oude kleur verwijderd en uw nagels worden terug in model en korter gevijld en daarna opnieuw opgevuld en afgelakt met de gewenste kleur.

Wat zijn de voordelen van Gelpolish:

* De kleur blijft langer zitten dan nagellak, minimaal 2 weken
* Goedkoper dan kunstnagels
* Behandeling duurt ongeveer 60 minuten
* Nagels zullen minder snel breken
* Kan zowel voor handen als teennagels
* Beschadigd de natuurlijke nagel niet
* Dunner dan een kunstnagel
* Heeft een mooie glans
* Droogt snel, het product wordt uitgehard onder een Ledlamp