Huisregels
Lovely Nails by Bianca:

⦁ Graag op tijd aanwezig zijn bij uw afspraak. Bent u meer als 10 minuten te laat kunnen wij de afspraak helaas niet door laten gaan vanwege de planning met andere klanten. Er wordt dan 75% van de afspraak kosten in rekening gebracht.

⦁ Heeft u een afspraak gemaakt en komt u niet opdagen? Ook dan word er 100% in rekening gebracht.

⦁ Lukt het niet om naar uw afspraak te komen, door welke reden helaas ook! Dan kan de afspraak maximaal 24 uur  van te voren kosteloos worden geannuleerd/ verzet. Heeft u op maandag een afspraak dan kunt u ook uiterlijk de vrijdag ervoor kosteloos annuleren. Bij te laat annuleren of verzetten van de afspraak, word er 75% van de afspraakkosten in rekening gebracht. 

⦁ Op elke behandeling geven wij één week garantie. De garantie vervalt als: uw nagels zijn behandeld door derden, afbreken/ beschadiging door eigen verkeerd handelen of afbijten van de kunstnagel.

⦁ Wij voeren geen nabehandelingen uit op kunstnagels die bij een andere nagelsalon zijn geplaatst vanwege het verschil in producten en eventuele (chemische) reacties. Zorg er dus voor dat alle soort kunstnagels van uw nagels verwijderd zijn voor de afspraak.

⦁ Heeft u bij uw afspraak om bij te werken 4 of meer nagels eraf! Dan betaald u de prijs van een nieuwe set, dit vanwege de producten die wij extra gebruiken.

⦁ De Cadeaubon is alleen inwisselbaar voor een behandeling (gelpolish, gel of acryl nagels of een manicure behandeling. Tevens is de cadeaubon niet inwisselbaar voor contanten.

⦁ Kinderen en huisdieren zijn niet toegestaan in de salon, geen uitzonderingen ook niet in schoolvakanties.

⦁ Betaling is alleen Contant (geen mogelijkheid tot pinnen).

⦁ De minimum leeftijd voor een behandeling is 16 jaar of in overleg met ouder(s).

⦁ Roken of eten in de salon is niet toegestaan.

⦁ Wij hebben geheimhoudingsplicht over alles dat wordt besproken tussen cliënt en de nagelstyliste.

⦁ De algemene voorwaarden kunnen worden opgevraagd via e-mail.