Bent u op zoek naar een orgineel cadeau?

Verras iemand ECHT
Geef een cadeaubon van Lovely Nails by Bianca
U bepaalt zelf het bedrag en u kunt er eventueel een leuk mini verzorgingspakketje aan toe voegen!
Wij pakken het speciaal voor u in!

Leuk voor bijvoorbeeld:
* Moederdag
* Verjaardag
* Sinterklaas
* Kerst
* Of gewoon zomaar!

 De Cadeaubon is alleen inwisselbaar voor een behandeling (gelpolish, gel of acryl nagels of een manicure behandeling. Tevens is de cadeaubon niet inwisselbaar voor contanten.


Ook verkopen wij de heerlijke producten van de manicurelijn van Seduction by Magnetic.
De Seduction giftbox is een box met heerlijke verzorgende producten voor de handen en huid! De box bevat een flesje nagelriemolie, handlotion, handmasker en een scrub. Zorgvuldig gekozen natuurlijke ingrediënten helpen de huid herstellen naar zijn oorspronkelijke en jeugdige staat! Seduction behoudt de vochtbalans en de effecten zijn de gehele dag merkbaar! Pure verleiding met het tedere parfum van lentebloesem en frisse bamboe verrijkt met delicate orchideeën.


De Nourishing Cuticle Oil hydrateert de natuurlijke nagel en de nagelriem en wordt aangeraden om thuis te gebruiken. Snel adsorberend en met een zacht parfum dat u gedurende de dag bewust maakt van uw innerlijke verleidster.

Seduction Luxurious Scrub ex folieert zacht terwijl de huid beschermd wordt met lichte oliën. Het gebruik van de scrub onthult de natuurlijke en jeugdige gloed en de handen voelen zachter dan dat u zich kunt voorstellen.

Rich Cream and Mask omhult de handen met een weelderig vocht herstellend masker, de structuur van de huid verbetert zichtbaar en het effect is verbijsterend. Nadat het masker is ingetrokken kunt u het restant gebruiken om de handen en vingers te masseren. De handen zullen er beter uitzien dan ooit te voren en het delicate parfum herinnert u aan de schoonheid van de behandeling.

De Seduction Hand Lotion is de perfecte hand lotion voor in uw handtas! De lotion bevat dezelfde voedende ingrediënten als het masker maar in een lichtere formule die snel intrekt. De delicate Hand lotion is makkelijk aan te brengen, laat geen vettig laagje achter en is een dagelijkse must!

De Seduction Intense Treatment is een rijke crème die de droge huid voedt en helpt de huid te herstellen. De natuurlijke ingrediënten verzachten eelt, droge plekken op de huid en ook harde en droge nagelriemen. Als je de crème dagelijks gebruikt, zul je versteld staan van het effect!

Voor meer informatie kunt u bellen naar: 06-53922231
Of mailen naar: Lovelynailsbybianca@gmail.com