Wat zijn gelnagels:
Gelnagels worden gemaakt van een kant en klare stroperige substantie die in laagjes wordt aangebracht op de nagel met een penseel, elke laag wordt enkele minuten uitgehard onder een Ledlamp. Met gelnagels kunt u de nagels ook verlengen naar de gewenste lengte. 

Hoe ziet een behandeling eruit:
Uw handen worden eerst gedesinfecteerd, daarna worden de nagelriemen naar achter geduwd met het daarvoor bestemde instrumenten. De dode huid om de nagels word verwijdert. Met een zachte grit vijl wordt de nagel dof gemaakt. Heeft u gekozen voor versteviging van uw eigen nagels (overlay) dan wordt deze eerst in model gevijld. Maar misschien heeft u gekozen om uw nagels te verlengen dan wordt er een sjabloon onder uw nagelrand gezet en wordt er besproken welke lengte u zou willen. Daarna wordt er een bonding op uw nagel gestreken dit is om een betere hechting te krijgen met de gel. Zodra dit is opgedroogd wordt de eerste laag gel aangebracht en deze wordt onder een Ledlamp uitgehard. Na de uitharding wordt er een tweede laag aangebracht en deze wordt ook weer uitgehard. Zodra deze is uitgehard wordt er gekeken hoe de nagel zich gevormd heeft en zo nodig wordt er een nieuwe laag aangebracht en uitgehard. Na de uitharding wordt de plaklaag verwijderd en worden uw nagels terug in model gevijld en dof gemaakt voor de gelpolish, nail-art en/of top coat. Na uitharding van de top coat worden uw nagels ingesmeerd met nagelriemolie en uw handen in gemasseerd met speciale handcrème.

Nabehandeling:
Afhankelijk van de groei van uw nagels, is het noodzakelijk om de kunstnagels na te behandelen. Dit gebeurt tussen de 3 á 4 weken, hierbij wordt het oude product deels verwijderd en uw nagels worden terug in model en korter gevijld en daarna opnieuw opgebouwd.