Iedereen verdient het om met mooie nagels rond te lopen! Als professioneel nagelstyliste weet ik hoe belangrijk mooie en verzorgde nagels in het dagelijks leven zijn.

Helaas heeft niet iedereen van zichzelf mooie nagels en kan / wil niet iedereen mooie nagels die langere tijd blijven zitten

Denk bijvoorbeeld aan:

· Dames die in bepaalde beroepen werken waar men geen nagels mag hebben zoals de zorg, horeca, productie enz. 

· Dames die ziek zijn,

· Dames die in theatergroepen actief zijn,

· Dames die als model werken, 

· Mensen die in het weekend een andere leefstijl hebben.

De press-on nails zijn geschikt voor iedere gelegenheid.

Tijdens werk, in je vakantie, tijdens een feestje, etc. Het kan allemaal.

Ik vind dat iedereen het verdient om met mooie, verzorgde nagels rond te lopen. Of je nu jong of oud bent, man of vrouw, welk beroep je ook hebt, of je nu veel of weinig geld hebt. Daarom bied onze salon nu de “Press on nails” aan. 

Met Press on nails kun je gemakkelijk en snel extra stralen, precies wanneer u dat wilt. U kunt de Press on nails zelf opplakken, ze blijven 1 tot 3 dagen zitten met de glue tabs en 2 tot 4 weken met de nagellijm. Tevens zijn ze eenvoudig te verwijderen en kunt u ze ook nog eens hergebruiken!

En weet u wat nog extra mooi is aan de Press on Nails? Ze zijn echt voor iedereen! Van ‘naturel’ tot ‘extravagant’; er is heel veel mogelijk qua design. Wat u op uw nagels wilt, kunnen wij voor u maken!

Ik maak alle Press on nails met alle liefde en zorgvuldigheid en werk met EU goedgekeurde producten, waar ik als nagelstyliste volledig achter sta. 

Verzorgde handen en nagels geven altijd een goede eerste indruk. Met uw nagels kunt u uw persoonlijke style laten zien. Ook kunt u uw nagels aanpassen naar iedere situatie, denk hierbij aan bijvoorbeeld rustige / eenvoudige nagels voor op het werk en in het weekend extra vergante nagels. Met press on nails kunt u makkelijk uw persoonlijke style aanpassen. Wie wil dat nou niet?