Gebruiksaanwijzing Press on Nails: 

Hoe brengt u de press on nails aan?

1. Was uw handen.

2. Vijl uw natuurlijke nagels kort.

3. Duw met de houten cuticle pusher uw nagelriemen voorzichtig naar achteren. Mocht dit niet lukken, smeer uw nagels eerst even in met een goede nagelriemolie, laat dit even intrekken en u zult merken dat u uw nagelriemen makkelijker terug kunt duwen zonder schade aan te richten. 

4. Ruw uw nagels lichtjes op met het roze bufferblokje, tot u geen glans meer ziet. 

5) Maak uw nagels goed schoon en vetvrij met de alcohol wipes. Tot deze wit uitslaan. 

6) Breng nu een passende glue tab in de press on nail aan, schuif de press on nail voorzichtig tot onder de nagelriem en duw goed aan.

OF

7) Breng de nail glue aan op de natuurlijke nagels en houd 1-2 mm afstand van de nagelriem en zijwallen, zodat de lijm niet uw nagelriemen inloopt. Duw de press on eerst een beetje onder de nagelriem alvorens u hem over de hele nagel aanduwt. Druk deze minimaal 10 seconde aan.

Het gebruik van lijm is geheel op eigen risico!

Hoe verwijdert u de press on nails?

Glue tabs:

De press on nails met Glue tabs zijn makkelijk af te weken in warm water met zeep. U kunt ook nagelriem olie toevoegen om dit te versnellen. Week de press on nails af tot deze vanzelf los laten. 

Nail Glue:

Na een paar weken zult u misschien merken dat uw press on nails wat losser gaan zitten.

Kort de press on nails dan zo ver mogelijk in en vijl ze zo dun mogelijk, de rest kunt u afweken in pure aceton.

Wilt u deze press on nails hergebruiken? Dan kunt u ze ook in warm water met zeep en olie afweken. 

Trek of bijt de press on nails er nooit af, dit kan tot ernstige/ blijvende schade lijden!

Komt er lucht onder een nagel? Verwijder deze dan meteen op de juiste manier zoals hierboven omschreven en plak deze eventueel op de juiste wijze volgens de gebruikersaanwijzing weer terug op.

Doe dit om schade of bacteriën op de natuurlijke nagel te voorkomen! 

Wilt u de press on nails hergebruiken?

Verwijder de glue tabs en als u lijm heeft gebruikt, vijl dan zoveel mogelijk achtergebleven lijm in de press on nails weg.

Reinig de press on nails na het verwijderen en opnieuw voor het aanbrengen goed schoon met alcohol en maak ze goed droog voor u ze opnieuw aanbrengt.

Glanzen de press on nails niet meer zo mooi of hebben ze veel krasjes gekregen door het vele gebruik, dan kunt u zelf altijd een laagje nagellak Top coat aan brengen.

Heeft u nog vragen, neem dan vrijblijvend contant met ons op!