Wat is gelpolish op de natuurlijke nagel?

Heeft u nagellak maar deze blijft niet lang zitten, dan is er nu een oplossing voor “Gelpolish”.
Gelpolish ook wel gellak of soak off gel genoemd. Gelpolish combineert de eigenschappen van een gel en een nagellak samen. Gelpolish is geen verlenging van de nagels , maar een natuurlijke nagelversteviging met een mooie kleur.
Geschikt voor zowel handen als teennagels. Sommige dames hebben aan een “lichte” versteviging voldoende, sommige dames hebben een “hardere” versteviging nodig. Wij bieden 3 verschillende manieren om uw natuurlijke nagels te verstevigen.

Building Base: 

Building Base is een multifunctionele gel, u kunt er de natuurlijke nagel mee corrigeren en geeft platte nagels een mooie bolling. Ook maakt het de zwakke nagels sterker. Dank zij de dikte kan je met deze gel uitstekend bouwen, waardoor we een mooie bolling kunnen realiseren en meer stevigheid. Net zoals gel is dit product erg flexibel. Deze eigenschap voorkomt het loslaten van de nagel. Dit is een behandeling met een versteviging van de natuurlijke nagel, dit betekend dat je nagels dus steviger/sterker worden doordat er wordt gewerkt met een stevige onderbasis. 

Rubber Base: 

Met Rubberbase kunnen wij de natuurlijke nagel egaliseren, zodat de nagel helemaal glad is. Vaak voor dames met hele zwakke nagels, gebruik van medicijnen of als u een vettige nagelplaat heeft is “RubberBase” de oplossing voor u. Ook voor dames die toch vaak lucht tussen hun kunstproduct en natuurlijke nagels krijgen  is Rubber Base “de Oplossing”. De Rubber Base heeft de sterkste hechting. Door de hogere viscositeit / dikkere structuur is het maken van een mooie perfecte bolling super eenvoudig. In vergelijking met de Building Base en de Fiber Coat is de Rubber Base harder en qua dikte (structuur/viscositeit) zit Rubber Base tussen Building Base en Fiber Coat in!

Hoe ziet een behandeling eruit:

Als u voor de eerste keer komt, gaan we samen kijken welke versteviging en welke vorm nagels het beste bij u past.
Uw handen worden eerst gedesinfecteerd, daarna worden de nagelriemen naar achter geduwd met het daarvoor bestemde instrumenten. De dode huid rondom uw nagels wordt verwijdert. Uw nagels worden in de gewenste vorm gevijld met een zachte grit vijl wordt de natuurlijke nagel dof gemaakt. Daarna worden de nagels ontvet en stofvrij gemaakt. Dan beginnen we met de basis laag, dit geeft de natuurlijke nagel extra stevigheid en die word uitgehard in de Ledlamp. Hierna worden er twee lagen Gelpolish aangebracht en daarna de top coat. Elke laag wordt in een LED lamp uitgehard. Als afsluiting van de behandeling worden uw nagels ingesmeerd met nagelriemolie en uw handen met handcrème.

Nabehandeling:

Afhankelijk van de groei van uw nagels, is het noodzakelijk om de gelpolish na te behandelen. Dit gebeurt tussen de 2 á 3 weken, hierbij wordt de oude kleur verwijderd en uw nagels worden terug in model en korter gevijld en daarna opnieuw opgevuld en afgelakt met de gewenste kleur.

Wat zijn de voordelen van Gelpolish:

* De kleur blijft langer zitten dan nagellak, minimaal 2 weken
* Goedkoper dan kunstnagels
* Behandeling duurt ongeveer 60 minuten
* Nagels zullen minder snel breken
* Kan zowel voor handen als teennagels
* Beschadigd de natuurlijke nagel niet
* Dunner dan een kunstnagel
* Heeft een mooie glans
* Droogt snel, het product wordt uitgehard onder een Ledlamp