Wat is BIAB?

Iedereen met flexibele, zwakke, broze of beschadigde nagels opgelet!
Er is nu een behandeling die kan helpen mooie natuurlijke nagels te laten groeien die niet om de haverklap scheuren. Deze life changing behandeling heet BIAB (Builder In A Bottle) ook wel genaamd The Natural Nail Treatment.

De Blush gels van Magnetic  zijn er in meer als 40 mooie kleuren die passen bij vrijwel iedere huidskleur. Van een milky nude look tot zachte koffie tinten. De Blush gels hebben een sterke hechting en er is een mooie natuurlijke bolling mee te creëren om de nagels vorm en stevigheid te geven zodat ze langer kunnen groeien tot prachtige mooie natuurlijke nagels.

Hoe ziet een behandeling eruit:

De behandeling bestaat uit 3 fases: 

Fase 1: Sterkte – Tijdens de 1e afspraak wordt gekeken naar de gezondheid van de natuurlijke nagels. Tevens wordt besproken wat de wensen en mogelijkheden zijn qua vorm, lengte en kleur. Bij de 1e afspraak staat de versteviging centraal. Er wordt een versteviging op de natuurlijke nagels aangebracht die de nagels beschermt zodat deze niet afbreken of inscheuren.
Fase 2: Vorm – Bij de 2e afspraak is er al meer lengte. Nu ligt de focus op de vorm van de nagels. De natuurlijke nagels worden in de vorm gevijld die vooraf besproken is.
Fase 3: Lengte – De laatste fase is de fase die steeds herhaald gaat worden. Omdat de gewenste vorm in de natuurlijke nagels zit ligt de focus op het bepalen van de lengte. De lengte kan worden ingekort of behouden blijven zodat de natuurlijke nagels steeds langer groeien.

Uw handen worden eerst gedesinfecteerd, daarna worden de nagelriemen naar achter geduwd met het daarvoor bestemde instrumenten en voeren wij een combi manicure uit waarbij de dode huid rondom uw nagels wordt verwijdert. Uw nagels worden in de gewenste vorm gevijld met een zachte grit vijl wordt de natuurlijke nagel dof gemaakt. Daarna worden de nagels ontvet en stofvrij gemaakt. Dan beginnen we met een primer dit zorgt voor een goede hechting van de “BIAB”. Hierna worden er twee lagen “BIAB” aangebracht en daarna de top coat. Elke laag wordt in een LED lamp uitgehard. Ook is naar wens een kleur toe te voegen. Als afsluiting van de behandeling worden uw nagels ingesmeerd met nagelriemolie en uw handen met handcrème.

Nabehandeling:

Afhankelijk van de groei van uw nagels, is het noodzakelijk om de “BIAB” na te behandelen. Dit gebeurt tussen de 3 á 4 weken, hierbij wordt het oude product verwijderd en aan de hand van de fase waar u inzit uw nagels weer in vorm en lengte gevijld en daarna opnieuw opgevuld en afgelakt.

De voordelen van “BIAB” 

* meer als 40  kleuren blush Gels

* Make-up voor je nagels

* Volle viscositeit

* Sterk maar flexibel

* HET product voor de Natural Nail treatment

* Verbetert de structuur van de natuurlijke nagel en de C-curve

* Vegan en cruelty free 

* Zuurvrij waardoor de kans op een acrylaten allergie heel Klein is 

* Beschadigd de natuurlijke nagel niet 

* Verschillende nude tinten perfect voor elke huidskleur